Ons lichaam is niet gemaakt om achter een bureau te zitten. Deze 10 yoga oefeningen voor op kantoor helpen je om rugpijn en hoofdpijn als gevolg van ‘een slechte werkhouding’ te voorkomen en verhelpen.

Deze 10 yogaoefeningen zijn voor iedereen toe doen; ongeacht je ervaring hebt met yoga of een beginner bent.

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Werken op laptops, desktops en mobiele telefoons vragen om een onnatuurlijke lichaamshouding. Als we die niet voldoende compenseren leidt dat uiteindelijk tot allerlei klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn, schouderklachten enzovoort.

Yoga is een eeuwenoude therapie, gericht op het vinden van geluk, het verminderen van stress en het oplossen van lichamelijke klachten. Deze, volledige les helpt je in 15 minuten van je problemen af; als je ‘m regelmatig doet.

Comments are closed.