Deze yogales is en voor kantoortijgers, social mediaverslaafden en beginners. Waarom? Omdat je met deze les je gewrichten soepel houdt. En dat is, als je veel achter een computer zit of op je telefoon ‘surft’ hard nodig. Voor beginners is het een ideale start. Tijdens meer gevorderde lessen heb je soepele gewrichten nodig. Je kunt deze les dus als een voorbereiding beschouwen.

Gewrichten hebben, net als spieren en botten, beweging nodig om gezond te blijven. Uren typen op een toetsenbord hoort daar niet bij. Sterker nog, dat werkt averechts. Om over ‘de muis’ en de ‘muisarm’ nog maar te zwijgen.

Geef je gewrichten daarom hun eigen gymnastiek met deze yogales. Polsen, ellebogen, schouders en zelfs heupen, knieën en enkels komen allemaal aan bod. Met maar een doel; blije gewrichten.

Comments are closed.