Yoga draait niet om flexibiliteit, maar om (mentale) balans. Yoga helpt je om te midden van alle hectiek rustig te blijven. Iets dat we in deze stressvolle tijden goed kunnen gebruiken. Verbeter daarom nu je (mentale) balans met deze yogales.

Yoga is geen sport, het is een filosofie. Een weg naar geluk. Yoga helpt je om om te gaan met moeilijke en pijnlijke emoties. Het helpt je om los te laten. en om in balans te blijven. De asanas, de yogahoudingen, zijn slechts een klein deel van wat yoga is. Meditatie, zelfstudie en de juiste instelling zijn veel belangrijker in yoga, dan je dubbel kunnen vouwen.

Geest in evenwicht

De yogahoudingen zijn voor velen de eerste stap en die stap is al een heel belangrijke. Een onrustige geest, kan namelijk niet leven in een rustig lichaam. Geest (mind) en lichaam zijn een. Je kunt dus je lichaam gebruiken om je geest in balans te brengen en je hersens tot rust te manen.

Dat is precies wat we in deze yogales voor (mentale) balans doen. We trainen ons lichaam, brengen ons lichaam in balans en daarmee komt vanzelf onze geest/mind in balans.

Hoe? Focus; een heel belangrijk onderdeel van yoga. Focus je op je lichaam om het in balans te houden in een lastige yogahouding en je geest komt vanzelf tot kalmte. Doet het dat niet, val je om. Zo simpel is het.

Balansles

Probeer het daarom uit, met deze yogales voor (mentale) balans. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al ervaring hebt. Een balansles is altijd uitdagend.

Comments are closed.