Kun je wel wat ontspanning gebruiken? Ontstress dan met deze yogales, waarin we gaan brullen als een leeuw. Lion’s breath is perfecte om stress los te laten en we koppelen ‘m aan een lekkere yogales.

Leeuw ademhaling

Je kunt de leeuw ademhaling op zich doen, maar deze techniek is extra ontspannend als je ‘m combineert met een ontspannende yogales. In deze les werken we onder andere aan het openen van onze heupen. Heupen en bekken zijn plekken in ons lichaam waar we, ongemerkt, veel spanning vasthouden. Door deze plekken ‘op te zoeken’ tijdens de les en onze spieren te stretchen, kunnen we spanning en emoties loslaten. De lion’s breath (brullen als een leeuw) versterkt dat effect nog eens, waardoor je je na afloop lekkere relaxt voelt.

Complete yogales

Zoals je van ons gewend bent, is dit ook weer een complete yogales. We bieden geen ‘delen’ of ‘trucjes’ aan. Waarom niet? Om je gezond te houden. Als massagetherapeut krijg ik steeds meer yogis en yoginis met blessures, omdat ze meedoen met challenges, yogalessen doen die niet goed opgebouwd zijn en niet klaar zijn voor complexere houdingen. Wij geloven daarom sterk in het aanbieden van complete lessen.

Dat houdt in dat iedere les begint met het langzaam voorbereiden van je lichaam. Het langzaam wakker maken van je lichaam, opwarmen van je lichaam, voordat we overgaan naar diepere, complexere houdingen. Op die manier blijf je gezond, wordt je sterker en flexibeler en voorkom je blessures. Voor ‘trucjes’ verwijzen we je graag naar andere websites en YouTube-kanalen.

We begrijpen dat je soms maar weinig tijd hebt. Daarom kun je op onze website lessen zoeken op basis van de lengte van een les.

Beginners

Deze yogales is geschikt voor beginners. Is yoga nieuw voor je? Kijk dan eens op ons YouTube-kanaal in playlist Yoga voor Beginners.

Wil je meer over yoga weten? Neem dan een kijkje in Yogafilosofie en in de Yogabibliotheek.

Comments are closed.