Zin in een wat meer pittigere Vinyasa flow yogales? Dan is deze les iets voor jou. We beginnen rustig, maar maken de les als snel lekker pittig door tijdens de Zonnegroeten Koundinyasana II en I er tegenaan te gooien. Daarna bouwen we het weer af met wat diepere vooroverbuigingen om vervolgens te relaxen met de schouderstand.

Aangezien Koundinyasana en de schouderstand asanas zijn voor gevorderden is deze gratis yogales het beste te doen als je al ervaring met yoga hebt. Is yoga (redelijk) nieuw voor je, neem dan eens een kijkje in onze playlist Yoga voor Beginners op ons YouTube-kanaal.

Yogales Nederlands

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales Nederlands gesproken soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de houding zonder steeds naar het scherm te oefen kijken. Vandaar deze online yogales, naast de Engelstalige en Italiaanse youtube yoga lessen die we op onze andere kanalen aanbieden.

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds. Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele lessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier,
John

Comments are closed.