Tada, een yogales voor het hele lijf. En dat in een half uurtje. Waarom? Simpel, soms is onze agenda zo vol, dat we echt geen tijd hebben om yoga te doen. Tenminste … als we yoga doen zien als een tijdrovend iets. Maar een half uurtje past eigenlijk altijd wel. En het is het waard, want een half uurtje yoga zorgt er voor dat we beter in ons vel komen te zitten, opgewekter zijn en ons mentaal frisser voelen. Dus door een kleine investering in tijd (een yogales), zijn we vervolgens productiever en kunnen meer doen.

Vandaar dus dat we een Vinyasa Flow yogales voor het hele lijf hebben gemaakt voor jullie. In deze les komen alle belangrijke spieren aan bod en na afloop voel je je fris en fruitig.

Energiek

En mocht je je zo energiek voelen, neem dan een kijkje in de playlist Yoga voor Beginners op ons YouTube-kanaal om nog een gratis yogales te doen.

O, dit is een yogales Nederlands gesproken. Er is heel veel yoga in het Engels, maar soms is het net wat gemakkelijker om een les in je eigen taal te doen. Vandaar dat we naast Engelstalige lessen op ons Dutch Smiling Yogi kanaal en lessen in het Italiaans op La Scimmia Yoga ook gewoon lekker een yogales in het Nederlands aanbieden.

Mocht je nieuw zijn hier, wij bieden gratis yogalessen online aan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen yoga kan doen. En gratis yoga, online yoga is vaak een goede eerste stap, op weg naar meer.

Comments are closed.