Ben jij een beginner, maar heb je toch zin in een wat uitdagendere yogales? Probeer dan deze Halve maan flow; een yogeles voor Beginners, maar met een yogahouding die balans en stabiliteit van je vraagt.

Balanshoudingen vormen een leuke uitdaging in yoga. Waarom? Omdat je niet alleen een stabiel, sterk lichaam nodig hebt, maar ook een stabiele geest. Immers als je te veel gaat nadenken, raak je je balans kwijt. Om de pose goed te kunnen doen, zal je daarom en je lichaam en je geest moeten temmen. En dat is nou precies de gedachte achter yoga.

Yogales Nederlands

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales Nederlands gesproken soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken. Vandaar deze online yogales, naast de Engelstalige en Italiaanse yoga lessen die we op onze andere kanalen/platformen aanbieden.

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow en Yin yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Zelfs voor Ardha Chandrasana, de peak pose in deze Halve maan flow. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

Comments are closed.