Ben je klaar voor een uitdaging? Probeer dan deze sneaky 25 push ups flow. Een Power yogales met 25 push ups, die er zo sneaky in ‘verstopt’ zitten, dat je ze gedaan hebt, voordat je er erg in hebt.

Word je sterker van yoga? Kan yoga krachttraining vervangen? Krijg je een mooi lichaam van yoga? Oke, ik kan een heel filosofisch verhaal ophangen waarom deze vragen niet yogic zijn, maar de waarheid is: ja, je wordt sterker van yoga, je krijgt een ‘getekend’ lichaam en het kan een vervanging zijn voor krachttraining. Tenminste, als je de juiste vorm van yoga doet; Power Yoga, Vinyasa flow. Bijvoorbeeld deze sneaky 25 push up flow.

Lekkere les

Als je dit een lekkere les vindt, kijk dan eens naar de playlist Vinyasa flow op ons YouTube-kanaal. Daar vind je meer yogalessen voor gevorderden. Veel van die lessen helpen je om kracht op te bouwen. Zoals bijvoorbeeld de les voor sterke armen en schouders, waarin we toewerken naar Bakasana.

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales Nederlands gesproken soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken. Vandaar deze online yogales, naast de Engelstalige en Italiaanse youtube yoga lessen die we op onze andere kanalen aanbieden.

Yoga is gezond

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds. Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

Comments are closed.