Ben jij tiener en wil je yoga doen, maar heb je geen zin in dat zweverige en langzame gedoe? Dan is deze les de yogales waar jij op zat te wachten; een yogales speciaal voor tieners.

Wat maakt deze yogales anders dan een ‘gewone’ yogales? De dynamiek. In deze Vinyasa flow yogales bewegen we continue van de ene yogahouding in de andere, zonder dat we houdingen heel lang vasthouden. En dat is nou juist iets dat we in een ‘gewone’ yogales wel doen.

Boomhouding

Deze les is dus lekker energiek, maar daar zit meteen de uitdaging. Hij helpt je om conditie op te bouwen. Staan we dan helemaal niet stil? Jawel, even. We doen bijvoorbeeld Vrksasana, Sanskriet voor de Boomhouding. Een simpele balansoefening op een boom. Hoewel, simpel? Dat mag je helemaal zelf bepalen. Je kunt doe pose namelijk zo lastig maken als jij wilt.

Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben om deze les te doen. Als beginner is ie goed te doen. Als je het een leuke les vindt, ga dan even naar ons YouTube-kanaal en klik op ‘like’. Hoe meer ‘likes’ de video namelijk krijgt, hoe vaker we een yogales voor tieners zullen maken.

Lastige poses

Zijn er bepaalde poses waar je moeite mee hebt? Kijk dan eens bij Alignment op deze website. We leggen daar vaak voorkomende yogahoudingen stap voor stap uit.

Voor nu, genoeg gezegd. Nu is het tijd voor yoga.

Veel plezier.

Comments are closed.