Kun je wel wat ontspanning gebruiken? Doe dan deze Yin Yogales met Muziek voor Totale Ontspanning. In deze les komen alle delen van het lichaam aanbod, waar we spanning en stress vasthouden. De oude yogis noemen dat embodied emotions.

Als je naar onze eigen Nederlandse taal kijkt, ontdek je dat die vol zit met uitdrukkingen die precies aangeven waar we stress, emoties en spanning vasthouden. Denk maar aan: ‘een brok in je keel hebben’, ‘om het hart slaan’, ‘een knoop in je maag hebben’ of ‘kwaad bloed zetten’.

Yoga helpt ons om deze emoties, de stress en de spanning los te laten. Daarom besteden we in deze Yin Yogales met muziek aandacht aan alle gebieden waar we spanning vasthouden. Door die te stretchen kun je spanning loslaten.

De muziek bij de les is van het album Integrity van de Nederlandse componist Fred Westra. Het is onze favoriete yogamuziek.
Mocht je het ook lekkere muziek vinden, dan vind je Fred’s muziek hier in de Apple Store.


Yoga is gezond

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen en Yin Yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

Comments are closed.