Kun jij in balans blijven als je je hart opent? Dat is de uitdaging in Ardha Baddha Chapasana, de peak pose van deze Vinyasa flow Yogales voor Beginners.

Ardha Baddha Chapasana is een staande balanshouding, een hartopener en een iliopsoas-stretch en hamstringstretch ineen. De houding vraagt daarom de nodige voorbereiding, maar zoals je van ons gewend bent, werken we er stap voor stap naartoe.

Als dit je eerste yogales is, is deze pose misschien een iets te grote uitdaging. Neem in dat geval een kijkje in onze Playlist Yoga voor Beginners op ons YouTube-kanaal. Met de lessen in die Playlist werken we langzaam toe naar uitdagendere poses, zoals degene in deze les.


Yogales Nederlands

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales Nederlands gesproken soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken. Vandaar deze online yogales, naast de Engelstalige en Italiaanse yoga lessen die we op onze andere kanalen aanbieden.

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds. Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer

klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

Comments are closed.