Stress? Spanning? Emoties? De hoogste tijd om te ontstressen? Dan is deze video voor jou. Dit is de enige tip die je nodig hebt om van stress af te komen.

Het is simpel, snel, gratis en het werkt. Ik heb zelf het wetenschappelijke bewijs voor je. Ik leg je de tip in 2 minuten uit, daarna heb je 5 minuten nodig om te doen.

Wetenschappelijk bewezen

De rest van de video, is de wetenschappelijke onderbouwing waarom dit werkt en hoe het werkt. Mocht je daar in geïnteresseerd zijn.

De ademhaling die we doen, is een yoga ademhaling, genaamd Chandra Bhedana; de maanademhaling. Maar geen zorgen; mocht je niet van de yoga zijn, de ademhaling werkt nog steeds. Vandaar dat ik je de wetenschappelijke uitleg geef.

Muziek

De muziek tijdens de anti-stress oefening is van het album Integrity van de Nederlandse componist Fred Westra. Mocht je het lekkere muziek vinden, dan vind je die hier.

Overigens; yoga werkt uitstekend tegen stress. In deze video leg ik al het een en ander uit over ons zenuwstelsel en hoe stress daarop van invloed is. Yoga – is wetenschappelijk bewezen – brengt ons in onze relax modus.


Mocht je dus zin hebben, probeer een les uit. We hebben dynamische Vinyasa flow lessen en heel ontspannende Yin Yogalessen. Al onze lessen zijn yogalessen in het Nederlands. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales Nederlands gesproken soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken. Vandaar deze online yogales, naast de Engelstalige en Italiaanse yoga lessen die we op onze andere kanalen aanbieden.

Ontstressen

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds. Maar eerst; ontstressen. Succes en laat in de ‘comments’ even weten hoe het ging. Veel plezier. Je vindt ons ook op: https://www.yogaopklompen.nl & op http://www.instagram.com/yoga_op_klompen

Leave a Comment