21 Juni is Internationale yogadag. Dat vieren we met deze speciale Partner Yogales. Doe dus lekker mee, samen met je geliefde, vriend, vriendin, vader, moeder, zoon, dochter of ieder ander die op dit moment dicht bij jou mag zijn.

Partneryoga is een mooie manier van verbinden. Het is leuk, uitdagend en tegelijkertijd een goede spiegel. Nu wordt je namelijk niet alleen met je eigen lijf geconfronteerd, maar ook met het lichaam van je partner. Dus, kun jij yoga doen, zonder te oordelen?

Partner Yoga is voor iedereen

We hebben dit Partner Yoga voor beginners genoemd. Maar ook als je al ervaring hebt met yoga is de les nog steeds leuk om te doen. Rol dus lekker je mat uit en doe deze complete, gratis Partner yogales.

Sara’s Youtube kanaal vind je hier. Onze Italiaanse website, vol met yoga cursussen vind je hier.


Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales Nederlands gesproken soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken. Vandaar deze online Partner yogales.

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Yoga is gezond

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

Comments are closed.