Klaar voor een nieuwe Buikspieren Challenge? Deze keer doen we een HIIT workout, een High Intensity Interval Training. 5 Oefeningen, 3 series, 30 seconden per oefening, met 10 seconden rust tussendoor. Rol dus je mat uit en doe mee met deze Buikspieren Challenge Juli.

Zoals al onze lessen is deze Buikspieren Challenge Juli een Nederlandse les. Het is altijd lekker om je buikspieren te trainen en een challenge te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een les Nederlands gesproken soms net wat gemakkelijker te volgen.

Overigens, dit is de 2e Buikspieren Challenge die we maken. De eerste was in Juni.

Yogalessen

Naast deze buikspieren challenges bieden we yogalessen aan; van pittige Vinyasa Flow yogalessen tot heel ontspannende Yin Yogalessen. Ook in het Nederlands. Zo kun je je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken.

Ben jij een beginner? Kijk dan eens in onze Playlist Yoga voor Beginners op ons YouTube-kanaal. Daar vindt je ontzettend veel beginner’s lessen.

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Yogablessures

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

PS: Je vindt ons ook op Facebook.

Comments are closed.