In deze yogales voor Beginners werken we toe naar de Reiger; Krounchasana. Deze yogahouding is een diepe hamstringstretch. De les is dus meer een les voor gevorderde beginners.

Als yoga helemaal nieuw voor je is, klik dan op onze Playlist Yoga voor Beginners op ons YouTube-kanaal. Daar vind je een groot assortiment aan yogalessen voor Beginners. Allemaal Vinyasa flow yogalessen. Mocht je liever een rustige yogales doen, dan zit je bij ons ook goed. We hebben namelijk ook een groot aantal Yin Yoga lessen.


Reiger

Zoals al onze lessen is deze Vinyasa Flow yogales met de Reiger een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales Nederlands gesproken soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken. Vandaar deze online en gratis en complete yogales, naast de Engelstalige en Italiaanse yoga lessen die we op onze andere kanalen aanbieden.

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen en Yin Yogalessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Yogablessures

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

PS: Je vindt ons ook op Facebook.

Comments are closed.