In deze gratis, complete Yogales voor Beginners werken we toe naar de Boog, een redelijk diepe achteroverbuiging. Om die te kunnen doen, moeten we het lichaam gedegen voorbereiden. Vandaar dus dat we een uitgebreide warming-up doen, gevolgd door yogahoudingen die steeds iets dieper worden.

Dit is een yogales voor beginners, maar wel een voor beginners die al wat vaker yoga gedaan hebben. Is dit jouw eerste yogales, kijk dan eens in de playlist Yoga voor Beginners op ons YouTube-kanaal.

Ben je meer op zoek naar een heel rustige yogales? Probeer dan eens een van onze Yin Yoga lessen uit.

Nederlandse yogales

Zoals al onze lessen is deze les met de Boog een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales Nederlands gesproken soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Yoga is gezond

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

Je vindt ons ook op Instagram en Facebook.

Comments are closed.