Dit is een ‘relaxte’ yogales, geschikt voor beginners. In deze complete, gratis Vinyasa flow yogales werken we toe naar De Duif; een diepe heupopener.

We houden – vaak ongemerkt – veel spanning vast op onze heupen. Denk maar eens aan spreekworden als ‘het op je heupen hebben’ of met samengeknepen billen. In deze les werken we aan het loslaten van die opgebouwde spanning met behulp van verschillende poses die de heup openen en met als voornaamste pose de Duif. De les is dus niet alleen fysiek ontspannend, maar ook mentaal.


Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales Nederlands gesproken soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken. Vandaar deze online yogales, naast de Engelstalige en Italiaanse yoga lessen die we op onze andere kanalen aanbieden.

Vinyasa flow yoga

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow en yin yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier

Comments are closed.