Vriendelijkheid, mededogen, meevoelen, compassie, warmte, het zijn gevoelens die verbinden. In de egoïstische samenleving waar we nu in leven, zou iets meer vriendelijkheid, compassie en mededogen niet verkeerd zijn. Tijd dus voor deze boeddhistische meditatie. Het is een meditatie die leidt tot meer compassie, meer mededogen. Iets dat we waarschijnlijk allemaal wel kunnen gebruiken, of we het nu toe willen geven of niet.

De muziek bij deze meditatie is van de Nederlandse componist Fred Westra. Je vindt zijn muziek in de iTunes store.


Nederlandse meditatieles

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse meditatieles. Het is altijd lekker om een geleide meditatie en of yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales en een meditatie Nederlands gesproken soms net wat gemakkelijker te volgen.

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Sinds een half jaar nu ook online. Mocht je een yogales uit willen proberen, doe het lekker. Al onze Vinyasa flow yoga lessen en Yin Yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Yoga is gezond

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier

Comments are closed.