Deze yin yogales helpt je om de zijkant van je lichaam te openen. Vaak in yoga focussen we ons op voorover buigingen of achterover buigingen. Maar de zijkant van je lichaam is minimaal net zo belangrijk. Al is het alleen maar omdat we veel spanning op onze heupen vasthouden.

Yin Yoga is een heel rustige vorm van yoga. We richten ons op de meridianen en op ons bindweefsel. Dat heeft lange tijd nodig om op rek te komen. Vandaar dat we de poses ook lang (2 tot 3 minuten) vasthouden.

Geen muziek

De les is, deze keer, zonder muziek. Mocht je stilte niet prettig vinden, kies dan je eigen favoriete muziek voor op de achtergrond.
In deze les geef ik je maar weinig aanwijzingen, zodat je de tijd hebt ‘om naar binnen te keren’.

Deze Yin yoga les is een complete les, zoals al onze lessen complete lessen zijn. Het aantal yogablessures neemt snel toe, door alle yoga challenges en ‘stukjes’ les online. Om yoga goed en veilig te doen, heb je een complete les nodig. Vandaar dat wij die ook aanbieden.

Als je meer yoga wilt doen of op zoek ben naar een andere stijl, kijk dan eens bij onze playlists op YouTube.

Veel plezier,
John

PS: Je vindt ons ook op Instagram.

Comments are closed.