Slaapproblemen? Moeite met in slaap vallen of vaak wakker ‘s nachts? Probeer dan eens deze Yoga voor het Slapen gaan.

Yoga vermindert spanning, stress. En stress is de voornaamste oorzaak waarom je ‘s avonds niet in slaap kunt vallen.

Spanning

In deze yogales richten we ons op alle plaatsen in het lichaam waar we vaak spanning vasthouden; kaken, schouders, nek, buik en heupen. Met wat lichte oefeningen maken we de spanning los, zodat je uitgerust in slaap kunt vallen.

Om je helemaal te helpen, doen we aan het einde van de yogales een korte ademhalingsoefening, die je lichaam switch van je ‘vlucht- en vechtmodus’ naar je relaxmodus. Kortom; doe lekker mee voor een goede nachtrust.

Slaap lekker.

PS: Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales Nederlands gesproken soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken. Vandaar deze online yogales, naast de Engelstalige en Italiaanse yoga lessen die we op onze andere kanalen aanbieden.

Yoga is gezond

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen en Yin yogalessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds. Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Comments are closed.