Hoeveel ‘me-time’ heb jij? En dan bedoel ik niet onderuit hangen op de bank, maar kwaliteitstijd; yoga, meditatie, schrijven of tekenen in je dagboek. Momenten van stilte. Alleen voor jezelf.

We leven in een maatschappij waarin we vaak klaarstaan voor anderen. Maar om anderen te helpen, moeten we eerst investeren in onszelf. Immers; hoe sterker onze schouders zijn, hoe meer mensen er op kunnen leunen. Kortom; tijd voor een meditatie voor ‘me-time’.

Mediteren is lastig

Maar, dat is nog niet alles. Mediteren is namelijk ontzettend lastig. Onze hersenen malen vaak op volle toeren. Hoe switch je dan naar stilte? Goede vraag. Het antwoord vind je in deze video.

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Om precies te zijn een Nederlandse meditatieles. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales Nederlands gesproken soms net wat gemakkelijker te volgen. Vandaar dat we voor jou Yoga op Klompen zijn begonnen. Yoga in je eigen taal.

Gevaarlijke poses

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow en Yin yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

Comments are closed.