Yoga helpt je om je hart te openen. En dat is precies wat we doen met deze Yin Yogales.

Yin Yoga is een zachte, rustige vorm van yoga, die zich richt op ons bindweefsel en onze meridianen. We houden alle poses 2 tot 3 minuten vast om het bindweefsel te tijd te geven om op rek te komen. Ons bindweefsel heeft namelijk een kleine stretch nodig om gezond te blijven.

Yoga cursus

Deze yin yogales om je hart te openen, maakt onderdeel uit van een Yoga beginnerscursus van 28 dagen die we voor je gemaakt hebben. Je vindt die cursus op ons YouTube-kanaal in de Playlist Yoga voor Beginners. In die cursus begeleiden we je stap-voor-stap op jouw yogapad. Mocht je al ervaring hebben met yoga, kun je deze les als een ‘stand alone’ les doen.

Gevaarlijke poses

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga en Yin Yogalessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

PS: Je vindt ons ook op Instagram

Comments are closed.