Yoga heeft veel therapeutische kanten. Een daarvan is het verlichten van pijn, waaronder menstruatiepijn en menstruatiekramp. Deze therapeutische yogales is speciaal voor vrouwen die in hun eerste dagen van ongesteldheid kampen met buikpijn en rugpijn.

Ik heb deze les om menstruatiepijn te verlichten gemaakt voor en uitgeprobeerd op mijn vriendin. Zij heeft er veel baat bij en doet ‘m maandelijks. Hopelijk geeft deze therapeutische yin yogales jou ook wat verlichting.

Mocht je op zoek zijn naar een andere therapeutische yogales, neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide aanbod of stuur ons gewoon een e-mailtje en wie weet maken we wel een les voor jouw klachten.

Nederlandse yogales

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een online yogales Nederlands gesproken soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken.

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen en yin yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

Je vindt ons ook op Instagram

Comments are closed.