November, tijd voor een nieuwe Buikspieren Uitdaging. 10 minuten maar dit keer. 10 ‘luie’ minuten, want we doen alleen maar oefeningen liggend op onze rug. Maar of het echt luie buikspieroefeningen zijn ….. dat mag jij me laten weten in de comments/opmerkingen onder de video.

De les is een pittige les voor je nek. Na afloop kan het dus fijn zijn om deze ontspannende oefeningen te doen.


Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse les. Het is altijd lekker om thuis te sporten, maar zelfs als je Engels goed is, is een buikspieren challenge, Nederlands gesproken, soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de les zonder steeds naar het scherm te moeten kijken.

Buikspieroefeningen

Naast buikspieroefeningen en buikspieruitdagingen bieden we op dit kanaal Vinyasa flow en yin yogalessen aan. We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Yoga

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier met deze 10 minuten Buikspieren Uitdaging November

Je vindt ons ook op Instagram.

Comments are closed.