Kun jij wel wat energie gebruiken als je je bed uitkomt? Probeer dan eens deze Dynamische Ochtend Flow; een yogales om wakker mee te worden.

Niets poses lang vasthouden of sloom gedoe. We besteden wat aandacht aan het losmaken van de rug (super belangrijk in de ochtend) en gaan er dan lekker dynamisch tegenaan.
Bijna alle spieren in je lichaam komen aan bod in deze dynamische ochtend flow, zodat jij klaar bent voor wat de dag je ook brengt.

Mocht je meer een slow starter zijn, probeer dan eens deze Wakker wordt les. Het is er eentje waar je niet eens je bed voor uit hoeft.


Nederlandse yogales

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales, Nederlands gesproken, soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken.

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow en yin yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Gezond blijven

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

Je vindt ons ook op Instagram.

Comments are closed.