Het is de eerste van de maand, kortom tijd voor de Buikspieren Uitdaging December. Dit keer 5 oefeningen, die we ieder 3 keer doen. Iedere oefening doen we 30 seconden, met 10 seconden rust tussendoor.

Kortom, die oefeningen zijn nieuw, de duur van de serie is bekend voor jullie. Eens kijken hoe jullie het dit keer er vanaf brengen.

Herhaling

De kracht van deze Buikspieren Uitdaging December, net als alle voorgaande, zit ‘m in de herhaling. Probeer deze uitdaging om de dag te doen, 3 keer per week. Dan heb je er de meeste profijt van.

We hebben al aardig wat buikspieruitdagingen online staan. Als je het te saai vindt om de serie dezelfde week te herhalen, kies dan een andere uitdaging. Welke je doet, maakt niet zo veel uit. Wat telt is dat je om de dag je buikspieren traint.

Yoga

Je kunt deze uitdagingen ook heel gemakkelijk toevoegen aan je yogasessies. Je kunt ze direct na de staande oefeningen doen. Stop gewoon de yogavideo, doe een buikspieren uitdaging en hervat je yogales weer.

Doe ze niet vlak voor Savasana. Het trainen van je Buikspieren maakt je vaak ‘wakker’ en ‘alert’, terwijl het fijn is als je je kalm voelt in Savasana. Dan heeft je yogales het grootste effect.

Veel plezier.

Comments are closed.