Stress en spanning zetten zich vast in ons lichaam, vaak resulterend in schouder en nekklachten. Met deze yoga therapie video kun je je schouders en nek ontspannen in 5 minuten.

Yoga is therapie. Fysieke, mentale en spirituele therapie. De asanas, yogahoudingen, zijn zo ontworpen dat ze je lichaam gezond houden of dat ze je helpen om van klachten af te komen, zoals nekpijn, hoofdpijn en pijn in je schouders.

Voor het slapen gaan

Doe deze oefeningen, zodra je thuiskomt van je werk, voor het slapen gaan of gewoon tussendoor. Het kost je maar 5 minuten en je zult zien dat je klachten snel minder worden.

Als je uberhaupt last hebt van stress, neem dan een kijkje in onze Yogatherapie Playlist op YouTube, waar je heel veel lessen vindt die je helpen van stress af te komen.

Het is überhaupt goed om iedere dag even wat tijd in te ruimen voor yoga. Zelfs als je geen klachten hebt. Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat yoga je gezond en jong houdt.

Nederlandse yogales

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales – Nederlands gesproken – soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken.

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen en Yin Yogalessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Yogablessures

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’, tenzij het om simpele therapeutische oefeningen gaat, zoals deze ‘Schouders en nek ontspannen -les’.

Draait het om diepe poses, dan moet je je lichaam voorbereiden op die poses. Die tijd nemen we in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier

Je vindt ons ook op Instagram.

Comments are closed.