Hoe doe je een achteroverbuiging veilig in Yoga? Die vraag beantwoord ik in deze yoga alignment tutorial.

Achteroverbuigen is ‘een vak apart’. De yoga alignment specialisten zijn het er niet over uit wat nu de beste manier is. Kijkend naar de vele blessures in turnen en dansen, vertel ik je hoe je het beste kan achterover buigen.

Vinyasa flow

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow en Yin yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier met deze ‘hoe doe je een achteroverbuiging’-les.

Je vindt ons ook op Instagram.

Comments are closed.