Klaar om het jaar goed van start te gaan? Doe dan mee met deze Buikspieren Uitdaging Januari 2021.

Sterke buikspieren zijn van groot belang voor een goede houding en voor het voorkomen van rugpijn en structurele houdingsproblemen. Een platte buik of strakke buik (sixpack) is slechts een bonus. Vandaar dat we iedere maand een Buikspieren Uitdaging voor jullie hebben.

3x per week Buikspieren Uitdaging Januari 2021

Het beste is om je buikspieren 3x per week te trainen. En wees eerlijk; iedereen heeft wel een kwartiertje tijd per dag, eens in de 2 dagen.

Maar je hoeft natuurlijk niet deze les te herhalen, als je niet wilt. We hebben namelijk verschillende buikspieruitdagingen online voor jou. Je kunt dus ook om de dag een andere uitdaging kiezen. Zolang je maar je buikspieren traint.

Nederlandse les

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse les. Het is altijd lekker om je buikspieren te trainen of om Vinyasa flow of Yin yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een les – Nederlands gesproken – soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de oefeningen en yogahoudingen zonder steeds naar het scherm te moeten kijken.

Veel plezier.

Je vindt ons ook op Instagram.

Comments are closed.