Er zijn van die momenten dat je wel wat energie kan gebruiken. Dat zijn de momenten voor deze energieke yoga flow.

Of je nu lekker wakker wilt worden met yoga, het tijd is voor een ‘tussendoortje’, of dat je moe thuis komt, deze energieke flow past in ieder moment van de dag.

Yoga smaakt naar meer

Ik weet het, op het moment dat je moe bent, geen puf hebt of hoe je het ook wilt noemen, is bewegen misschien het laatste waar je aan denkt. Maar… yoga is niet zomaar bewegen. Yoga is lekker lui stretchen. Rekken en strekken. En dat smaakt altijd naar meer. Iets meer beweging, iets meer actie. Voor dat je het weet, is de moeheid uit je lijf verdwenen en ben je in een heerlijke, energieke flow. Een heerlijke, energieke yogaflow.

Probeer deze les dus nu uit. Gewoon, voor de lol. Of je nu moe bent of niet.

Nederlandse yogales

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales – Nederlands gesproken – soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken.

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Yogablessures

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’ en vandaar dat we je leren hoe je de yogahoudingen het beste kan doen. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

Je vindt ons ook op Instagram.

Comments are closed.