Zenuwen, zorgen, spanning, we hebben er allemaal mee te maken. Yoga biedt uitkomst. Yoga helpt ons, is wetenschappelijk bewezen, om om te gaan met spanningen, zenuwen en zorgen. Kun jij dus wel wat ontspanning gebruiken? Probeer dan deze ‘Yoga om om te gaan met zenuwen’ les uit.

De les is nog geen 15 minuten lang en wees eerlijk; je hebt altijd wel 15 minuten de tijd tijdens de dag. Echt waar, gewoon iets minder tijd besteden aan Facebook en Instagram, want – ook wetenschappelijk bewezen – social media helpt ons niet ontspannen. Social media brengt ons juist in een ‘stress modus’. Het lijkt misschien ontspannend om wat te surfen online, maar het is alleen maar meer informatie die je hersens moeten verwerken.

Ontspannende Vinyasa flow yogales

Dus ruil die tijd lekker in voor deze ontspannende Vinyasa flow yogales. Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales – Nederlands gesproken – soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken.

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

Comments are closed.