Zin in een pittige Buikspieren Uitdaging, probeer dan deze Buikspieren Uitdaging Maart 2021 eens. Deze uitdaging zit vol met oefeningen voor je schuine buikspieren. En misschien is dat we de reden dat deze uitdaging de pittigste is tot nu toe.

Deze Buikspieren Uitdaging Maart 2021 is langer dan je gewend bent. In plaats van 35 doen we intervallen van 40 seconden. De ‘rustpauze’ is nog steeds 15 seconden.

Platte buik

Sterke buikspieren zijn essentieel voor een goede houding en voor het voorkomen van rugproblemen. Een platte buik/strakke buik is leuk, maar een goede houding is super belangrijk voor je gezondheid.

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse les. Het is altijd lekker om online te sporten, maar zelfs als je Engels goed is, is een online les – Nederlands gesproken – soms net wat gemakkelijker te volgen.

Naast Buikspieren uitdagingen maken we ook yogalessen. We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen en Yin Yogalessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier

Comments are closed.