Hier is ie dan, de les waar je op zat te wachten, de Sneaky 50 push-ups Power Yoga Flow. Een yogales, waarin we – ongemerkt – 50 keer opdrukken.

Deze les is het vervolg op de Sneaky 25 Push up Power Yoga les. Mocht je die dus met succes gedaan hebben, probeer dan deze. Natuurlijk staat het je vrij om direct deze les uit te proberen.

Kracht

Kracht is een belangrijk in yoga. Yoga draait niet om flexibiliteit, maar om stabiliteit. Stabiliteit is een combinatie van flexibiliteit en kracht. Yoga helpt ons om ons lichaam gezond te houden. Als we alleen focussen op flexibiliteit schieten we ons doel voorbij. Vandaar deze Sneaky 50 push-ups Power Yoga Flow.

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales – Nederlands gesproken – soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken.

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier

Comments are closed.