Wat is een emotie? Wat is een gedachte? Die vraag beantwoord ik in deze video.

Weten wat een gedachte en wat een emotie is, is de eerste en meest fundamentele stap om emoties los te kunnen laten.

Yoga is een filosofie, een manier van leven. Yoga geeft inzicht in wat we voelen, wie we zijn en vooral wat en wie we niet zijn. De yogahoudingen, zijn maar een klein onderdeel van yoga. De ware kracht schuilt in de filosofie. Met behulp van deze video en onze yogafilosofie playlist word jij de architect van je eigen leven, van je eigen geluk.

Yogales Nederlands

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een online yogales – Nederlands gesproken – soms net wat gemakkelijker te volgen.

We geven al meer dan 10 jaar yogales; zowel filosofie als ‘fysieke yoga’. Al onze Vinyasa flow yoga en Yin Yogalessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

Je vindt ons ook op Instagram

#yoga #yoganederlands #yogainhetnederlands #gratis #yogaopklompen #nederland #yoganederland #nederlandsgesproken #vinyasaflow #yin #yinyoga #yogales #yogahouding #yogaoefening

Comments are closed.