We zitten vaak uren achter ons bureau, gebruiken onze telefoon ongelooflijk veel en ‘s avonds kijken we films op onze laptop. Het gevolg: we krijgen last van onze nek, schouders en bovenarmen, omdat dit een onnatuurlijke houding is.

Yin yoga helpt ons om van die klachten af te komen, zoals bijvoorbeeld deze les. Yoga is therapie. Het helpt ons om ons lichaam gezond te houden. Probeer daarom deze les als je thuiskomt van je werk of voor het slapen gaan, om nekklachten, schouderklachten te voorkomen.


Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een online yogales – Nederlands gesproken – soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken. We geven al meer dan 10 jaar yogales.

Yin Yogalessen

Al onze Vinyasa flow yoga en Yin Yogalessen, zoals deze voor nek en schouders, zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

Je vindt ons ook op Instagram

#yoga #yoganederlands #yogainhetnederlands #gratis #yogaopklompen #nederland #yoganederland #nederlandsgesproken #vinyasaflow #yin #yinyoga #yogales #yogahouding #yogaoefening

Comments are closed.