Lekker ontspannen met deze geleide bodyscan. In 15 minuten laat je alle zorgen los en voel je je of weer fit of droom je lekker weg.

Slapen is niet altijd rusten. Vaak houden we onbewust spanning vast, waardoor we zelfs in onze slaap niet helemaal tot rust komen. Wil jij daarom je slaap verbeteren of wil je jezelf gewoon even snel opladen, doe dan deze bodyscan voor totale ontspanning.


Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse les. Het is altijd lekker om yogaoefeningen te doen en te mediteren, maar zelfs als je Engels goed is, is een online yogales – Nederlands gesproken – soms net wat gemakkelijker te volgen.

Yin yogalessen

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga en Yin Yogalessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier met de bodyscan voor totale ontspanning

Je vindt ons ook op Instagram

#yoga #yoganederlands #yogainhetnederlands #gratis #yogaopklompen #nederland #yoganederland #nederlandsgesproken #vinyasaflow #yin #yinyoga #yogales #yogahouding #yogaoefening #meditatie #geleidemeditatie #bodyscan #mindfulness #mindfulnessoefening

Comments are closed.