Je bent een ziel. Maar wat is een ziel? En hoe weet je dat je een ziel bent? In deze geleide meditatie vind je het antwoord.

Eigenlijk doe ik deze meditatie alleen tijdens workshops. Waarom? Omdat het en vaak een meditatie is waarover mensen nog willen napraten. Het concept van de ziel is immers niet iets waar je daags over praat. Maar bovenal is dit een krachtige meditatie om emoties en gedachten los te laten. Door deze meditatie ga je anders naar jezelf en de wereld kijken.

Compassie

Waarom dan nu online? Omdat ik denk dat onze huidige maatschappij wel wat meer compassie, wat meer liefde en wat meer aardig zijn voor elkaar en rekening houden met elkaar kan gebruiken. En ik denk dat deze meditatie daartoe kan bijdragen.


Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse les. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een online yogales – Nederlands gesproken – soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de meditatie, zonder woorden op te hoeven zoeken of steeds naar het scherm te moeten kijken.

Yogales

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen en Yin Yoga lessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

Je vindt ons ook op Instagram

Comments are closed.