Tijd voor een nieuwe Buikspieren Uitdaging. In deze buikspieren challenge draait het bijna allemaal om de schuine buikspieren. Normaal wisselen we schuine en rechte buikspieren met elkaar af, maar voor degene die het ‘zandloperfiguur’ zo graag willen, deze is voor jullie….

Goede houding

Sterke buikspieren zijn essentieel voor een goede houding en voor het voorkomen van rugproblemen. Een platte buik/strakke buik is leuk, maar een goede houding is super belangrijk voor je gezondheid.


Zoals al onze lessen is dit een online Nederlandse les/home workout. Het is altijd lekker om yoga te doen of je buikspieren te trainen, maar zelfs als je Engels goed is, is een yogales Nederlands gesproken soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de les zonder steeds naar het scherm te moeten kijken.

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga lessen en yin yogalessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Yogablessures

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

Je vindt ons ook op Instagram

#yoga #yoganederlands #yogainhetnederlands #gratis #yogaopklompen #nederland #yoganederland #nederlandsgesproken #vinyasaflow #yin #yinyoga #yogales #yogahouding #yogaoefening #buikspieren #challenge #onlineyoga #iksportthuis

Comments are closed.