Emoties loslaten is makkelijker dan je denkt, maar zoals bij alles, je moet weten hoe. In deze video leg ik je dat stap-voor-stap uit.

Stap 1 is weten wat een emotie is. Die uitleg vind je in deze video.

Stap 2 is beseffen dat je niet je emoties bent. We identificeren ons vaak met onze emoties. Bijvoorbeeld door te zeggen: ‘Ik ben boos’. Maar je bent niet je boosheid. Oke, dat klinkt misschien raar. Geen zorgen, in deze video leg ik je het uit.

Yoga is een manier van leven

Emoties loslaten is een belangrijk onderdeel van yoga. Yoga is geen sport, maar een filosofie; een manier van leven. Of om het beter te zeggen, een weg naar geluk.

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen en interessant om yogafilosofie te bestuderen, maar zelfs als je Engels goed is, is een online yogales – Nederlands gesproken – soms net wat gemakkelijker te volgen.

Yogalessen

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga en Yin Yogalessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier met deze yoga-filosofieles over emoties loslaten

Je vindt ons ook op Instagram.

#yoga #yoganederlands #yogainhetnederlands #gratis #yogaopklompen #nederland #yoganederland #nederlandsgesproken #vinyasaflow #yin #yinyoga #yogales #yogahouding #yogaoefening #emoties #loslaten #emotiesloslaten #filosofie #yogafilosofie

Comments are closed.