Een sterke core voorkomt rugproblemen en andere houdingsproblemen. Doe daarom nu deze Core Stabiliteit Uitdaging juli.

Sterke buikspieren voorkomen rugproblemen, maar sterke buikspieren alleen zijn niet genoeg. Je hebt ook sterke rugspieren nodig en kracht in alle spieren ‘rondom’ je core, zoals je bilspieren bijvoorbeeld.

Veel mensen hebben te maken met rugproblemen. Vandaar dat wij een speciale Playlist online hebben staan om die problemen te voorkomen en te genezen.

Core stability

In de afgelopen tijd hebben we jullie iedere maand een buikspieren uitdaging voor jullie gemaakt om jullie te helpen je buikspieren te versterken. Rugproblemen voorkomen doe je echter niet alleen met sterke buikspieren, maar ook met sterke rugspieren en alle spieren die je rugspieren ondersteunen. Vandaar dat we ons in deze nieuwe serie uitdagingen focussen op core stabiliteit / core stability

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse les. Het is altijd lekker om yoga te doen of online te trainen, maar zelfs als je Engels goed is, is een online les – Nederlands gesproken – soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken.

Gevaarlijke poses

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga en Yin Yogalessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier met deze Core Stabiliteit Uitdaging van juli.

PS: Je vindt ons ook op Instagram.

#gratis #yogaopklompen #yogaoefening #buikspieroefeningen #core #corestabiliteit #corestability

Comments are closed.