We trekken ons vaak iets aan van wat anderen over ons zeggen. Over hoe we eruit zien, over hoe we ons gedragen. Terwijl we die dingen vaak niet persoonlijk willen opvatten. Maar hoe doe je dat? Hoe neem je dingen niet persoonlijk? Hoe trek je je niets aan van mensen over je zeggen? Het is makkelijker dan je denkt. In deze video leg ik je uit hoe je dingen niet persoonlijk kan opvatten en waarom dat wel doen, onzin is.

Door dingen niet persoonlijk op te vatten, gaan we ‘niet in ons hoofd zitten’, niet ‘malen’. En dat zorgt er weer voor dat we makkelijker in het leven staan.


Yoga filosofie

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales, in dit geval een Nederlandse yogafilosofieles. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een online yogales – Nederlands gesproken – soms net wat gemakkelijker te volgen.

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga en Yin Yogalessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Gezond blijven

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

Je vindt ons ook op Instagram.

#yoga #yoganederlands #yogainhetnederlands #gratis #yogaopklompen #nederland #yoganederland #nederlandsgesproken #vinyasaflow #yin #yinyoga #yogales #yogahouding #yogaoefening #yogafilosofie #persoonlijknemen #emoties #filosofie

Comments are closed.