Zin in een pittige les? Probeer dan deze Bakasana Vinyasa Flow Yogales. Maar…. dit is niet zomaar een les. Dit is een les en een try-out in een.

Wat voor try-out? Een yogamat try-out. EcoYogi vroeg of ik een van hun yogamatten wilde uitproberen. Om eerlijk te zijn, ik ben een klein kind. Een klein kind van bijna 50 jaar oud, dus ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Aan de andere kant, ik ben een Minimalist, dus ik wil zo min mogelijk hebben en al helemaal geen dingen die slecht zijn voor het milieu. Gelukkig zijn de yogamatten van EcoYogi recyclebaar en dus heb ik de mat uitgetest. Wat ik ervan vind? Dat vertel ik je aan het einde van deze les 🙂

Nederlandse yogales

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een online yogales – Nederlands gesproken – soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken.

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga en Yin Yogalessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Mensen blesseren mensen

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier met deze Bakasana flow.

#yoga #yoganederlands #yogainhetnederlands #gratis #yogaopklompen #nederland #yoganederland #nederlandsgesproken #vinyasaflow #yin #yinyoga #yogales #yogahouding #yogaoefening #ecoyogi #yogamat

Je vindt ons ook op Instagram

Comments are closed.