Klaar voor en een core uitdaging en een cardio-uitdaging in een? Doe dan deze Cardio en Core Uitdaging Oktober 2021, een snelle 15 minuten core/cardio fix.

Een sterke core voorkomt rugproblemen en andere houdingsproblemen. Het is dus altijd goed om aan je core te werken. Yoga is super voor je flexibiliteit en voor kracht, maar soms het mist net dat kleine beetje extra dat je uithoudingsvermogen opschroeft. Daarom is het ideaal om cardio te doen, naast yoga, vandaar deze cardio en core uitdaging Oktober 2021.

Veel mensen hebben te maken met rugproblemen. Dat is de reden dat wij een speciale Playlist online hebben staan om die problemen te voorkomen en te genezen.

Sterke buikspieren en sterke rugspieren

Rugproblemen voorkomen doe je echter niet alleen met sterke buikspieren, maar ook met sterke rugspieren en alle spieren die je rugspieren ondersteunen. Vandaar dat we ons in deze nieuwe serie Uitdagingen focussen op core stabiliteit / core stability

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse les. Het is altijd lekker om yoga te doen of online te trainen, maar zelfs als je Engels goed is, is een online les – Nederlands gesproken – soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken.

Vinyasa flow

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga en Yin Yogalessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier met deze Cardio en Core Uitdaging Oktober 2021.

Je vindt ons ook op Instagram

#yoga #yoganederlands #yogainhetnederlands #gratis #yogaopklompen #nederland #yoganederland #nederlandsgesproken #vinyasaflow #yin #yinyoga #yogales #yogahouding #yogaoefening

Comments are closed.