Wie jarig is, trakteert, dus bij deze; een uitdagende yogales, waarin we toewerken naar Eka Pada Urdhva Dhanurasana; de boog achterover met een been in de lucht. Geen zorgen, als dat een stap te ver is (of een paar stappen) kun je de les nog steeds doen, aangezien we voor Eka Pada Urdhva Dhanurasana nog een hele berg andere, leuke meer en minder uitdagende poses doen.

Mocht je Eka Pada Urdhva Dhanurasana nog nooit gedaan hebben, doe de pose alleen als je heel zeker van je zaak bent. Deze asana is namelijk niet zonder risico. Normaal leer je een pose als dit eerst in een workshop, waarbij je de asana samen met een spotter uitprobeert. Maar aangezien ik met mijn verjaardag graag iets speciaals voor je wil doen, bij deze.


Nederlandse yogales

Zoals al onze lessen is dit een Nederlandse yogales. Het is altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een online yogales – Nederlands gesproken – soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken.

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga en Yin Yogalessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier.

PS: Je vindt ons ook op Instagram.

#yoga #yoganederlands #yogainhetnederlands #gratis #yogaopklompen #nederland #yoganederland #nederlandsgesproken #vinyasaflow #yin #yinyoga #yogales #yogahouding #yogaoefening

Comments are closed.