Waarom ben je gebouwd zoals je bent gebouwd? Waarom vind je lekker wat je lekker vindt en waarom heeft de een het altijd koud en de ander het altijd warm? Ayurveda, de Indiase gezondheidsleer, geeft heldere antwoorden op deze vragen. In deze video kijken we naar wat/wie een Vata Dosha is en hoe je het beste kan leven als jij een Vata dosha bent.

Ayurveda

Naast Ayurveda en yoga filosofielessen vind je op deze website yogalessen. Allemaal in het Nederlands. Het is namelijk altijd lekker om yoga te doen, maar zelfs als je Engels goed is, is een online yogales – Nederlands gesproken – soms net wat gemakkelijker te volgen. Je kunt je focussen op de yogahouding zonder steeds naar het scherm te moeten kijken.

Vinyasa flow en Yin

We geven al meer dan 10 jaar yogales. Al onze Vinyasa flow yoga en Yin Yogalessen zijn zo opgebouwd dat ze veilig zijn om te doen. Geen ingewikkelde transities of gevaarlijke poses. We willen dat je nu yoga doet, maar over 10 jaar nog steeds.

Helaas heb ik als massagetherapeut steeds meer klanten met yogablessures. Yoga is gezond, yoga blesseert geen mensen, mensen blesseren mensen. Vandaar ook dat wij voor hele yogalessen kiezen en niet voor ‘stukjes’. Om gezond te blijven en de voordelen van een yogales te plukken, moet je simpelweg een hele les doen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich voor te bereiden om ingewikkeldere en diepere poses / yoga houdingen. Die tijd nemen we ervoor in onze lessen. Hopelijk gun je jezelf die tijd ook, want alleen dan pluk je alle vruchten die yoga heeft te bieden.

Veel plezier met deze Ayurveda-les over de Vata dosha.

PS: Je vindt ons ook op Instagram

#yoga #yoganederlands #yogainhetnederlands #gratis #yogaopklompen #nederland #yoganederland #nederlandsgesproken #vinyasaflow #yin #yinyoga #yogales #yogahouding #yogaoefening

Comments are closed.