In deze Fit op je 50e werken we aan je armspieren; zowel statisch als dynamisch. Maar…. ook je buikspieren gaan deze oefeningen voelen, net als je benen. Ben jij er klaar voor?

Dit is de 2e Fit op je 50e. In de eerste uitdaging lag de focus vooral op cardio. Oosterse geneeskunst gelooft niet in onderscheid tussen het hoofd en het lichaam. Het is een. Als we ons hoofd gezond en in balans willen houden, moeten we dus ook ons lichaam gezond houden. Twee a drie keer per week kracht- en cardiotraining helpt je daarbij.

Vijftig jaar oud zijn, is geen excuus om het een stapje minder te doen. Sterker nog, je zou juist een stapje extra moeten doen. Je lichaam is immers niet meer zo vergevingsgezind. Het mooie van cardio en krachttraining met je eigen lichaamsgewicht is dat je bijna niets nodig hebt. Een mat is fijn, dat is het wel. Door de oefeningen kort te houden, passen ze ook in ieder schema. Dus rol je mat uit en doe lekker mee!

Veel plezier met deze Fit op je 50e voor je armspieren.

#cardio #krachttraining #circuittraining #fitness #iksportthuis #sportenisgezond #yogaopklompen #vijftigste #fit #kracht #buikspieren

Comments are closed.